MICROSOFT 365 Backup

Microsoft 365 backup handler om sikkerhed. Det er ikke kun virus, spam eller malware der skal undgås. Uden backup af dine filer og mails, risikerer du at miste dem, hvis uheldet skulle være ude og du sletter uforvarende.

Microsoft 365 backup er til for at rette en mangelvare hos Microsoft, der ikke sørger for backup af dine data i Microsoft 365.

Sikkerhed

Bruger du Microsoft 365, så bør du nøje overveje løsningnen med backup, så du sikrer dine data.

Sletter du en fil uden en backupløsning, så ryger den i papirkurven i en kortere periode, og forsvinder derefter – for altid. Med en backupløsning sikrer du dig, at du altid kan genskabe dine data, hvis uheldet skulle være ude

Hvorfor en backupløsning

Der kan være mange årsager til, at filer forsvinder. Det kan være menneskelige fejl, hvor du eller en kollega sletter filer ved en fejl. Det kan også være eksterne trusler i form af virus og malware. Det er noget, man er nødt til at gardere sig imod, og derfor er det vigtigt at være på forkant med sikkerheden.

Sørg for dine filers sikkerhed i dag, så du ikke behøver at fortryde i morgen.

Det får du

Pris på backup

Microsoft 365 backup

Pris pr. måned kr. 39,-

Certa Kurser

Ud over hosting og web, så tilbyder vi også kurser i forskellige sammenhænge. Det kan du læse mere om på www.certa-kurser.dk

Fx laver vi tilpassede kurser, som vi kalder sidemandsoplæring. Det er kurser, der målrettes lige præcis til dig. Det kan du læse mere om her under sidemandsoplæring på Certa Kursers hjemmeside.